15-те най-неподходящи подаръци за жената

56318
15-те най-неподходящи подаръци за жената

Ясно е, че перфектният подарък зависи от човека, за когото го купувате: има мъже, които мечтаят за парфюм, и жени, които биха се зарадвали на моторна резачка. Въпреки това, предколедните пожелания на повечето представителки на нежния пол доста си приличат, а техните половинки продължават да допускат едни и същи пагубни за връзката им грешки всяка година.

Как да не допуснете гаф и да вгорчите празниците, съветва бизнес изданието Business Insider и представя топ 15 на най-неподходящите подаръци за жените.

1. Каквито и да било кухненски пособия

Освен ако жена ви специално не ви е помолила да й подарите миялна машина или пералня, не мислете, че с подобен подарък ще натрупате точки. Да, той би могъл и да улесни ежедневието й, но опасността да бъде приет като намек, че всички домашни задължения ще лежат и в бъдеще на нейните плещи, е огромна.

2. Дрехи

С дрехите лесно може да сбъркате в две посоки, с един и същи резултат. Ако купите по-голям номер, тя ще реши, че я мислите за дебела, а ако е по-малък... тогава ще се депресира, че наистина е дебела.

Малките хора от страната ще получат коледни пакети с хранителни продукти

За трета поредна година националната организация "Малки български хора" ще зарадва своите членове в подаръци. За предстоящите коледни и...

Остава и минното поле относно стила. Играйте на сигурно – заведете я в магазина, нека сама избере какво иска.

3. Собствен портрет

Тя може би подозира, че сте егоцентрик и егоист, но ако й подарите портрет на самия себе си, вече ще е сигурна в това.

Странно колко много мъже допускат подобна грешка. Някои дори подаряват снимки на собствената си персона в пелени. Не, не е сладко. Ужасно е.

4. Каквото и да е, което не може да върне

Брюксел остана без елха заради мюсюлманите

Брюксел остана без коледна елха, "за да не се накърняват религиозните чувства на мюсюлманите". Както предадоха местни медии, вместо тра...

За какъвто и подарък да решите да дадете парите си, запазете си възможността да го смените – за нейно добро, а и за ваше.

5. Фитнес продукти или хранителни добавки за отслабване

Сигурно ви е омръзнало да слушате оплакванията й относно килограмите и целите ви са напълно благородни, избирайки подобен подарък. Всъщност, вие я харесвате такава, каквато е. Е, ще е трудно да я убедите в това след Бъдни вечер, ако й подарите, например, хапчета за отслабване. Шансът да посрещнете Коледа сам на кушетката в хола нараства неимоверно.

6. Подарък, който всъщност е за вас

Да, ако купите плазмен телевизор, и тя ще го гледа. Не мислете обаче, че намеренията ви не са прозрачни. Тя може и да си замълчи, но ще намери начин да ви го върне, като за следващата Kоледа ви подари вратовръзка с Мики Маус, например.

400 000 коли се изнасят от София за Коледа

400 000 коли се очаква да затапят изходите на столицата в петък. Тогава е и последният работен ден преди празничните дни за Коледа.Груб...

7. Билети за спортни събития

Жена ви може и да е изключение и да се наслаждава на футбола, но въпреки това, не е добра идея да й подарите билети за следващия мач.

По-добър вариант е да изберете събитие, на което принципно не бихте искали да отидете – като балет, или театър. Жестът ви ще бъде оценен.

Вижте продължението на статията ТУК и не го подминавайте, тъй като точно там са най-най-неподходящите подаръци за жената.

Редактор: Д. Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com